Mijn favorieten

Algemene voorwaarden

Bezichtiging
Bezichtiging vindt uitsluitend  plaats na  afspraak. U kunt telefonisch  een afspraak  maken via nummer   013 533 56 55. Het kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag op afspraak, maar voor dringende zaken mag u altijd bellen. Een bezichtiging is mogelijk tijdens kantooruren, in de avonduren en op zaterdag.
 
Vragenlijst
In het dossier van de woning is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze vragenlijst ter inzage krijgen.
 
Lijst van zaken
Bij de koopovereenkomst behoort een lijst waarop zaken staan die bij de koop zijn inbegrepen. Voor zover deze lijst van zaken bij deze documentatie is gevoegd, is deze onder voorbehoud en kan nog gewijzigd worden.
 
Na de bezichtiging
Een bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende aangelegenheid. Het wordt daarom op prijs gesteld indien u na de bezichtiging uw bevindingen binnen enkele dagen aan het kantoor kenbaar maakt. Ook indien u geen interesse heeft vernemen wij dit graag.
 
Documentatie
Deze documentatie is met grote zorg samengesteld, teneinde u zo goed mogelijk te informeren. Aan de inhoud van de documentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Bouwjaar, inhoud, perceel oppervlakte, isolatie, verwarming en overig is naar beste kunnen benoemd en omschreven; plattegronden, afmetingen en foto’s zijn indicatief.
Voor de juistheid van de verstrekte informatie is het kantoor in grote mate afhankelijk van gegevens verkregen van derden. Het kantoor noch de verkoper aanvaarden dienaangaande enige vorm van aansprakelijkheid. Wij bieden u altijd de mogelijkheid om aan uw onderzoeksplicht m.b.t. de woning te voldoen.
 
Algemeen
Bij zeer grote belangstelling houdt het kantoor zich het recht voor om over te gaan tot verkoop bij inschrijving;
Bij aankoop stelt het kantoor de eis dat binnen 5 (vijf) weken na ondertekening van de koopovereenkomst een waarborgsom, danwel bankgarantie van 10% van de koopsom wordt gedeponeerd bij de notaris;
Onder voorbehoud van tussentijdse verkoop, is deze aanbieding niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.