Shirley Kneepkens Makelaardij
Home    Vacature    Diensten    Algemene Voorwaarden    Contact    Inschrijven   

De diensten van Shirley Kneepkens Makelaardij

Aankoop

Het zoeken, vinden en kopen van een woning is niet gemakkelijk. Het kost niet alleen veel tijd, maar vereist ook de nodige kennis.

Als makelaar mag u van mij een professionele begeleiding verwachten. Ik bezit de benodigde expertise om u uitgebreid te informeren over de prijsontwikkelingen in de regio, een goede waardebepaling te maken van het pand waar uw interesse naar uitgaat en ook kan ik u helpen tijdens het biedingsproces.

Ik informeer u graag vrijblijvend over mijn aanpak passend bij uw persoonlijke situatie.

U kunt zich ook inschrijven als woningzoekende. Ik houd u dan als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod. Inschrijven kan via de website, even bellen of langs komen op kantoor.

 

Verkoop

Een huis verkopen doet u misschien maar één keer in uw leven. Voordat u tot verkoop over gaat, maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Ik kan u iets vertellen over de woningmarkt en de prijsontwikkeling hierop en ook over de juridische zaken die bij een verkoop aan de orde komen.

Tijdens dit gesprek worden uw vragen, wensen en ideeën besproken. Daarna zal ik u vrijblijvend advies geven over de te volgen verkoopstrategie.

Dus voor u besluit de woning in de verkoop te geven, bent u helemaal op de hoogte van alle kosten en staan we samen achter de te volgen strategie. Ook tijdens de verkoop houd ik u steeds op de hoogte van alle relevante zaken m.b.t. uw pand.

Indien u wenst, wordt u helemaal begeleid vanaf het geven van uw verkoopopdracht tot en met de overdracht bij de notaris.

 

Taxatie

Een goede waardebepaling van het onroerend goed is van groot belang. Zowel voor de verkopende -, als de kopende partij, werkt een marktconforme prijsstelling een vlotte transactie in de hand. U kunt een taxatierapport nodig hebben voor o.a. de volgende taxatiedoelen:

waardebepaling met als doelstelling aan- of verkoop. waardebepaling met als doelstelling het aan- of verhuren. waardebepaling in verband met het vaststellen van de jaarrekening. waardebepaling in verband met belastingaangifte of bezwaarschrift. waardebepaling met als doelstelling uw financiering. waardebepaling met als doelstelling de opstalverzekering (herbouwwaarde).

 

Woningwaarde Tarief Shirley Kneepkens Makelaardij:

 

< 

€ 000.000

-

€ 600.000

€ 350,00

 

€ 600.000

-

€ 800.000

€ 400,00

 

€ 800.000

-

€ 1.000.000

€ 450,00

> 

€ 1.000.000

 

 

€ 500,00

 

De kosten van uw taxatierapport zijn inclusief kadastrale kosten en exclusief eventuele aantoonbare gemeentelijke leges en BTW. Indien uw geldverstrekker een NWWI taxatie vereist, dan is dit ook mogelijk, maar dan wordt een bedrag van € 35,00,= exclusief BTW doorberekend en komt dus bovenop het normale taxatie tarief. De tarieven zijn van toepassing op alle enkelvoudige woningtaxaties. Voor bedrijfsmatige- en beleggingspanden alsmede woonboerderijen gelden afwijkende tarieven. Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

 

Neem contact op

Shirley Kneepkens Makelaardij

Eikenbosch 8

5056 GB Berkel-Enschot

 

telefoon: 013 533 56 55

mobiel Shirley: 06 51 6789 53

mobiel Rob: 06 833 744 25

mobiel Pascalle: 06 46 25 74 78

info@shirleykneepkens.nl

 

Ga naar contact formulier 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina