Shirley Kneepkens Makelaardij
Home    Vacature    Diensten    Algemene Voorwaarden    Contact    Inschrijven   

Aangesloten organisaties & websites

Shirley Kneepkens Makelaardij is aangesloten bij de brancheorganisatie Vastgoedpro om u zo een nog betere kwaliteit te bieden. Daarnaast publiceert Shirley Kneepkens Makelaardij alle woningen op oa de makelaarssite Funda. Lees hier onder meer over deze twee organisaties. 

 

 

Funda

Funda brengt vraag en georganiseerd aanbod van onroerend goed bij elkaar, voor particulier en bedrijfsonroerend goed. Funda is de nummer 1 onroerend goed website in Nederland en is de essentiële informatiebron voor particulieren en bedrijven voor, tijdens, en na de transactie.

  

Bekijk hier alle woningen op Funda van Shirley Kneepkens Makelaardij.

 

 

VastgoedPRO

VastgoedPRO is de enige beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals, zoals makelaars en taxateurs, in Nederland en heeft ruim 800 aangesloten leden. VastgoedPRO richt zich als beroepsvereniging vooral op het vakgebied van de makelaar en de taxateur en dus niet op de branche als geheel. De focus van de vereniging ligt op kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging, deskundigheidsbevoordeling en het faciliteren van de leden bij hun beroep als makelaar en/of taxateur. De leden bedienen klanten in de particuliere (woning)markt alsook op de zakelijke markt voor bedrijfsmatig- en agrarisch vastgoed.

 

Ga hier naa de site van Vastgoedpro